yN LoveLy BudDieS

yN crEATioNs
smile always
....MemPErKenALkaN....



Nak tau Tak....Untuk contest kali ni HaZwaN HaiRy nak bagi penghargaan kepada semua folowers, readers yang setia dengan blog Hazwan Hairy nih tau...

MemanDangkan yN Baru jew tinjaU-tinJau Blog diq HazwaN nie...tenGok Ada cONtest, Hari Nie Last daY plak tu..Apa Lagi, sebAgai SalaM perKEnaLaN yN kaT diq HazwaN..

Jom Kiter tiNjau-tinjau Blog diq HaZwaN HaiRy nie..blog diq HazwaN saNgaT-saNgat meNAriK peRhaTiaN yN..diq HazwAN sangaT-saNgat KreAtif...apAtah lagi beLiau meMANg friENdLy oraNGnyew taw..sekali yN terJah kat Blog Diew, diew terus daTang and jadi FollowER yN..thANks HazwaN...guD Luck foR u...:)

yN tengok diew punYEr syaRAt pun, mudaH jew...

SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ni

3. Letak header seperti di atas
4. tajuk " CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY"



Untuk contest ni apa yang saya nak anda buat adalah :
1. Buat satu enty dan Nyatakan kenapa anda suka masuk blog hazwan hairy?
    (kalau suka la ea klo xsuka buat2 suka ja xpe..aha xperlu pnjg berjela jnji kreatif)
2. Yang baru FOLLOW  :- 
 Nyatakan persaan anda bila 1stime masuk blog hazwan hairy?
3. Post link anda pada entry ini.

4. Kalau boleh war2 kan kepada rakan2 blogger anda yang lain.

pemenang akan di kira berdasarkan "AYAT KREATIF" dan padat 


KoraNg Nak tahu, Hadiah yang diSediakan bagus-bAGus Juga tau..jOm click siNi...untuk TinJau apaaalaaaah Hadiah Nyew yew...

Apa pun diq HairY, Salam UkhuWah dari yN...:)



Labels: | edit post
Reactions: 
29 Responses
  1. hairy Says:

    akak ! terima ksih sbb sudi join...tq juga ats ulsan tuh sya sgt2 hargai entry ini...smga dpt jd kwn blogger yg baik....all the best akak


  2. yN crEATioNs Says:

    Ur W3LcOme diq HazWan..aLL the B3sT to u Too..and SmiLe ALwaYs taU...:)


  3. hairy Says:

    morning akak..sya xtau nk komen dkt mna so sya komen sini lah..bab tu sya xtau lah akak.. akak tgk dkt setting kot2 situ ada ke....


  4. yN crEATioNs Says:

    wokey jap akk try tengok


  5. yN crEATioNs Says:

    alhmdulillah..dapat dah..


  6. hai2..singgah!
    happy blogging


  7. yN crEATioNs Says:

    Trima KasiH coz suDi sinGGah to yN nyew Blog..Nice to Meet u..
    DaTaNg Lagi yew..:)


  8. a'ah..kalu jauh pos..kalau dok area sbak bernam atau shah alam boleh COD


  9. tak masuk kos pos..
    ada yang saya buat sndr..ada yang kawan punya..
    ok2.kalau berminat boleh komen kt entry atau PM Fb saya..=)

    #happy blogging


  10. hairy Says:

    hery dtg sini copy link tuk d BW nnti msbil tgk2 calon pemenang :-)



  11. singgah dari blog hazwan hairy


  12. yN crEATioNs Says:

    Cik Mimey : Hai mimey...silakan yew...salam ukhuwah..nanti kitew singgah blog cik mimey


  13. niera dtg jalan2 sini jenguk blogger comel !
    all the best :)

    niera follow sini.

    www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html


  14. singgah...dtg dr contest yg sama...
    happy blogging..
    http://www.safiyahezora.blogspot.com/


  15. yN crEATioNs Says:

    aisyah humaira' : selamat stg niera...Salam ukhuwah...all da best to u too dear...:)

    yN follow niera ae..


  16. yN crEATioNs Says:

    Silent Thinker : join contst gak ker..gud luck tau..


  17. HanaNabihah Says:

    Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D


  18. yN crEATioNs Says:

    Hana : wow hana join jgak...gudluck to u too hana..


  19. Cik Rongoks Says:

    datang melawat sini ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html


  20. yN crEATioNs Says:

    CikRoNgoKs : oraiit..silakan ke teratak yN yg tak seberapa nie..Salam Ukhuwah...

    Join gak ae...gLuck..


  21. salam :) eykaa datang singgah n follow ^^ goodluck ^^ btw, nice blog :) salam ramadhan ^^


  22. Deary Ainn Says:

    salam kenal:)
    kte dri contest yg sme:) gud luck ye:)
    bw n flow here:)ada ksmptn jom singgh cnie..hehe
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html


  23. dieya datang sini dari contest yang sama
    follow mollow kamu, good luck ya

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html


  24. yN crEATioNs Says:

    Nor Atiqah Aisyah : iykaa..thanks dtg blog nie...gLuck to u too...muuaaaahxx

    hehe


  25. yN crEATioNs Says:

    Deary Ain : Slam Ukhuwah juga...
    OYK...sama la kiter..all the best tau...yN pn dah follow ain..


  26. yN crEATioNs Says:

    Cioccolato World : thanks..GLuck to u too...

    Smile always...:)

    yN follow kamu juga...


  27. zatie Says:

    singgah sini jugak..:D


  28. yN crEATioNs Says:

    zatie : siLakan my new buDdies..yg ke 40..

    Salam ukhuwah


yN GbOOk