yN LoveLy BudDieS

yN crEATioNs
smile always

Nama : yN CrEATioNs
Nama penuh dan pasangan : WaHiDa & KhaLiL
tariKh BakaL disatukan : 19 OctoBer 2012M /03 ZuLhiJjaH 1433H
Cerita Saya : Saya selalu mengimpikan sebuah pelamin bergerk..di mana pelamin tu akan sentiasa bergerak secara slow motion mengelilingi dewan..kira mcm ala2 roler coster gitu..dgn cara camni, tetamu2 yg hadir dpt melihat kita dgn lebih mesra alam gitu..nanti tak der la tetamu yang kabur mata nak lihat pgntin kat pelamin, sebb duk jauH dr pentas pelamin..dihdpn pelamin (kiranya bawah platform)..ada alur kecil seperti mini kolam yang didlmnyer terdpt ikan2 emas yg cukup cute..dan yg paling best, sumer yg ada kat pelamin tu termasuk kerusi diperbuat drpada ais..tak yah pakai aircond atau kipas dah tau..sebb dh sejukkk...ais akn djdkan goodies juga buat tetamu...kat majlis tu juga akan ad salji halus yang jatuh mcm hujan renyai2...hehe..
kalo boley la..tp confirm kew ley tahan sejuk..hehe..

Hadiah : hadiah A or B ..heehee kalo dapat la...

Nie CeLoteH yN gara-GaRa naK joIn ConteSt teMan baRu yN laa..HadiaH saNgat2 heBat, laiN dr contest2 yg Lain..yN nak try La dan nie tanDa suPPort yN padA teMan baRu yN nie...JOm!!! korang KIta joiN coNtest cik SURIA

SeLAmaT meNcuBA..
Labels: | edit post
Reactions: 
9 Responses
  1. S.U.R.I.A. Says:

    eh!!menariknya....
    ni yg nk realisasi kn impian yn...hehhe
    slmt berjaya!



  2. yN crEATioNs Says:

    hairy : tq herry...:)


  3. oya Says:

    comelnye wedding tu..grand!


  4. yN crEATioNs Says:

    Oya : hehe...angan tak sudah...sumer psl cuaca terlalu panas skit 2,3 ari ni..hehe






yN GbOOk