yN LoveLy BudDieS

yN crEATioNs
smile always

yN nak share satu cerita..Nie sebenarnya just untuk tatapan mr. anjew yN tersayang..kenangan kitew...:)

yN sekarang tengah buat preparation untuk yN punya weeding ceremony..banyak gak la benda nak kena cari...terutama persiapan majlis bertandan nanti..So, yN buat la trip ke KL to jalan TAR and MasjiD India untuk nak realisasikan segala persiapan..



yN bertolak dari terengganu jam 11 malam tau..sampai KL dalam kul 6pg jugak la sebab solat subuh kat highway..




DAh sampai, yN breakfast dulu..lepas tu yN buat la dates ngan mr. anjer yN..kitowang jumper kat jln masjid india....banyak gak la jubah2 kat sana yang cantik2...waaaaww..teruja yN..

contoh jubah yang macam gini pun ader...

Bunga Kerawang nyew cantik..

Jubah yang paling Atas tu yN suka..suka sgt..bukan suka pada cutting nyew, tp suka pada design nyew..sgt menarik..cuma yN suka bertudung menutupi bhgian dada...so, ada lebih baik kerawang, manik n labuci berada di bahagian pinggang dan ke bawah jubah...

Jubah secong ni plak, pada pandangan yN la, cantik kerawangnyew...cuma yN lebih suka jubah terbelah kat tengah2...

juBah 3

Jubah 4
tilik punyew tilik, dapat la cari jubah dan baju melayu untuk nikah kami... jubah tu lebih kurang macam kat atas ni la (jubah 3 n Jubah 4)...Baju melayu plak..macam kat gambar bawah nie... cuma warna putih, sama ngan warna jubah...kerawang pada colar, poket baju tu cantik...suka tengok..



Sekian untuk kali nie yer Mr. anjew...nak review baju sebenar, kena tunggu la...

yN crEATioNs
smile always


SapE NAk HandBouQuet SeuMpama Di Atas???

Jom Join..Contest Nie berganung kpd Luck korang sumer tau..
Owner nya, Shajaratul Design dan tarikh tutup penyertaan is end of June 2012. 
Sesiapa berminat nak masuk follow step kat bawah ni ya.


hadiahnya..sejambak brooch handbouqet

1. Like Page Shajaratul Design di FB (DONE)

2. Jadikan salah satu gambar bunga tgn kristal yg ada sebagai profile picture sehingga 30 June 2012.
sila ke album ni  di FB (DONE) http://www.facebook.com/media/set/set=a.451035564501.236122.116549019501&type=3

3. Sharekan post ini di wall korang atau kat blog korang..

4. Sila tinggalkan komen kowang di sini ( SHAJARATUL DESIGN)..
kowang nk komen ape2 pun boleh tau...tulis " done " pun boleyyy...

5. Kepada yg bertuah tu ( ikut cabutan no. komen ) akan diumumkan pada akhir Jun 2012.

Sangat Mudah & Senang Contest nie..JOM3!!!






Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always PROSEDUR PERMOHONAN PERKAHWINAN 115 hari Lagi...
yN crEATioNs
smile always


BLOG GIVEAWAY... 5 ARie LAaaaGI...




BLOG GIVEAWAY...just tinggal 5 ArIee laaagi...Kawan2 sumer.
.Saturday nie, Giveaway dah nak abis dah...
Bagi sesiapa yang nak join, masih ada masa lagi skrg...

Cepat3!!!...jgn lepAskan Peluang ini..jom PaKAt Ramai2...



Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always


HAri ni yN terrsgt2 letih..bukan letih sebab malas, tp letih sebab terlalu byk kejew..adess..overdoss kejew semalam kut..cian Boss yN, hanya di bantu sorang pekerja jew...projek byk bertindan2...Alhamdulillah rezeki dari Allah..

Perasaan yN sekarang nie ialah untuk menikmati apa itu makna titow sekejap...hehe...kejaappp jew pun jadi lah...


Lelap depan PC tak menjadi lah...best kalau dapat bantal yang empuk dan besar...adess...lambatnyew balik...(sorry boss ngantuk cgt lew)


Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always


Dalam tak sedar dah 2 bulan lebih dah yN berblog...Alhamdulillah blog yN pun dah bertambah 7 followers..Walaupun baru sedikit, yN tetap berterima kasih dan menghargai blogger or silent readers yang telah menjenguk ke blog yN yang biasa nie..truly, yN berblog nie pun just untuk nak savekan panduan kehidupan untuk diri yN sebagai hamba Allah yang biasa..agar yN lebih bersedia untuk menjalani kehidupan sebagai seorang istry tak lama lagi, insyaAllah...

Cakap pasal kawin, tetiba yN teringat yang yN masih ada lagi 3 Bulan lebih untuk bergelar seorang istry...
Ya Allah, sudah cukup kah persediaan untuk yN?...persediaan dari luaran dan rohani yN sendiri..masih banyak lagi yang perlu yN cari dan yN dah listkan untuk menyenangkan yN nanti...tak der la kelam kabut sangat nak prepare nanti..yN doakan insyaAllah, moga Allah mempermudah segala urusan ini, amin..

Akhir kata, Salam Ukhuwah buat semua followers yN...May Allah bless u all..:)


Labels: 2 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always





HeLlo My buddies..

Nak tahu tak, ZFCC (http://zfcraftcorner.blogspot.com/) nak buat GIVEAWAY untuk menghargai sokongan yang telah pelanggan-pelanggan  or member2 mereka berikan selama ZFCC beroperasi...But just a small GIVEWAY....

Untuk 1st GIVEAWAY ini,  I'll be giving away  HANDMADE WEDDING GUESTBOOK to ONE lucky winner ...and  HANDMADE PHOTO FRAME to THREE lucky person as a consolation prize...

Wedding Guest Book ini ada 100 pages jew...
 Design dan theme color akan direka kemudian. 
Gambar kat atas tu just sample jer tau coz ZFCC akan designkan yang baru after dah ada pemenangnyer nanti...

Cara-Cara Nak menyertai...:-


1. Sesiapa jer boleh join giveaway nie...
2. Jadi FOLLOWER blog ZFCC or members page FB ZFCC
3. Buat satu post tentang  giveaway ini dekat  blog or wall facebook anda
4. Once dah buat post tu, please tinggalkan detail dekat ruangan comment 
- NAMA .....EMAIL ADDRESS.....POSTED LINK (URL blog or FB anda)

atau sila layari :-

....SeMoGa BerJaYa....

Labels: 4 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always



Alhamdulillah...Selesai lah sudah Majlis Khatam Quran..Sudah Seminggu berlalu...Majlis telah disempurnakan oleh Ustazah Sharifah Zaleha, Pegawai Agama di JHEAT..Tahniah juga buat adik-adik ku yang turut khatam bersama-sama..Moga Al Quran menjadi panduan hidup kita semua, amin.....



yN GbOOk