yN LoveLy BudDieS

yN crEATioNs
smile always

HaNd BoUquEt

AlhamDuLillah...hOme Made HanD BoUquEt yN teLah siaP sePenUhnya tePat jam 12.00 tgah maLam tadi..hamPir 2 jam duk menaTap benda Ni saJa...hehe, baru2 blajar buat...Namun hasiL nyer memuasKan Hati yN..deSign nyew lebih KuraNG gamBar kat Atas Ni..Kos KeseLuruHAn RM20.00 jew.. Nanti afTer WeDding, yN upLoad yang SebetULnya untuk keNAngan di maSa akAn DaTang...
yN crEATioNs
smile always


My WeDDiNg InVitAtiONs
DeNgaN seGaLa hoRmatNya, yN inGin MenGuNdaNG saHabaT2 Blogger yN untuk memeRiaHkan Lagi MaJLis ini. KeHadiRan paRa saHaBat seMua memBeri satu maKna YAng sgt2 inDah Buat yN.

majLis AkaD nikaH :-
hari : Jumaat
Tarikh : 19 Oktober 2012 bersamaan 03 ZulHijjah 1433
Jam : 9.00 pagi
Alamat : 103-I, Kg. Tok Ku, ChabaNg TiGa, 21000 Kuala TereNGGAnu

MajLis KenDuri :-
hari : SabTu
Tarikh : 20 Oktober 2012 bersamaan 04 ZulHijjaH 1433
Jam : 11.00 pagi - 5.00 ptg
AlamaT : Sama Seperti Di aTas

MajLis BertaNdang :-
Hari : Sabtu
Tarikh : 03 NoveMber 2012 bersamaan 18 ZuLhiJJah 1433
Jam : 11.00 pagi - 5.00 ptg
Alamat : No. 9, Jalan Desiran Malawati 1/6, Taman Desiran MaLawati, 45000 KuaLa SeLaNgoR

**P/S : Untuk rujuKan fb
yN crEATioNs
smile always

y're my DeStiNy



yN crEATioNs
smile always


yN crEATioNs
smile always

kenduri yang nie 2 pasang tau...bling2 gitu...





hehe posing2..


senyumm..:)




 




Labels: 2 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always


Lamanyew laa tak update bLog nie yer..hehe..maklum lew raya sakan cik yN kiter nie..huhu..tambah2 plak ngan kenduri kawin cousn2 yN..dekat2 umah lak tu hisey..kena la join gak..nak bg moral supprt kat dowang sumer..next giliran cik yN lak..hehe..

Jom kiter review kenduRi dowang ae..cerOnokk..

The HoMesTAy
hantaran 7 duLang

ececece..

aik ustaz pun adew..

kredit by syed steady

hafizi * salwa

nilai


paling best yang nie...
Labels: 2 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always

 PerNah Tengok tak ruMah modeRn sekaraNg..? unik dan menarik kan..?apa kata kali nie kiter tengok rumah yang dibuat daripada tangki air..jom kiter selak kat Blog Serius...

rumah tangki air
Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always


Dah daPatkaN kaN duiT baru nie..meMang cantik..
wang kertas malaysia
taPIiiii....setelah diguna, mak aii cerewetnyer nak jaga..kalau dah berlipat tu, susah nak betulkan balik...kalau wang kertas yang lama tu senang jer nak jaga, bila berlipat, nak betulkan balik senangjer...ini wang plastik...adess...


rm50 terbaru

GeMPar!!!..sedang duk geram kat wang kertas baru nie.. terbaca la artikel ni..


ZiOniS


Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always


kredit by NeNek GoOgLe

fuhhh..lamanyer tak update, tak usha blog nie...persiapan raya, sewaktu raya bercampur plak dengan urusan kenduri kendara..cukup membuatkan yN sgt3 bz skrg..mana nak prepare utk yN nyer wedding lagi..tup tup tinggal lagi 53 hari jer..adess, nak kena masuk gear 5 dah nie..yN rindu nak BW member2 yN, cuma buat masa nie, masa tak mengizinkan..insya Allah, yn akan cuba luangkan masa utk BW n bertanya khabar member blogger sumer yew..lOve u korang....:)

kreDit to NeNek GoOgLe

yN crEATioNs
smile always

JOM lihat PeraBot yang diperbuat dari bahan Terbuang KERETA..sgt2 kreatif..

jom CLicK

Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always

Meh kiter perhatikan gambar di bawah...
pAsTu klik COLA-COLA

cola-cola

Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always

MacaM2 haL...berHati2 yer..nak2 time berGosiP..siLap gosiP...nayaaa...
Klik kat Hazel Cunningham

Hazel Cunningham

Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always

Apa yang hebat sangat dengan Saka jika nak dibandingkan dengan kuasa Allah S.W.T..?marilah kita sama2 melihat Klip viDeo BLog Serius nie..
Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always

Alhamdulillah, syukurnya..dengan kuasa Allah...membuka kan pintu hati sesiapa yang dikehendakiNya...
KliK ayu raudhah di bawah :-

ayu raudhah

Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always

Klik kat Bawah :

PM Umrah

Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always

Salam Pagi semua..sedang yN BW pagi2 nie, yN terjumpa la dgn satu Blog nie yg menceritakan tentang bLog Rosmah Mansor (RM)..meh kiter review

RoSmAh MaNsOr

Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always

MeH kiter Review OHGadiSiTu.Blogspot .coM utk review artikeL ini


Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always

SalAm Pagi seMua...5 hari lagi kita bakaL menyamBut Syawal..sekejaP jer..hari nie, yN nak shAre satu Post frOm yN punyer BudDy..berKenaan dgn SUNGAI TERJERNIH d DUNIA...SubhanaLLAh..besarnye kuasa Allah...MAha Bijaksana..
Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always
JOm KliK NameWee kat bwh..

NameWee

Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always

biasa kiter pernah dgr tandas murah, dan tandas paling mahal, kan3..hari nie kiter review tandas paling unik, pelik tapi menarik. design nye sgt3 kreatif daN Unik..nampak mcm sesungut siput, kan3..
Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always

Meh kiter review kipas nie..
Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always


...SaLaM LeBaraN bUaT seMua...
Maaf ZahiR & BaTiN
Labels: 3 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always

Mari kiter mengenali denga lebih dekat, siapakah ustaz azhar idrus sebelum beliau berkecimpung dalam bidang dakwahnya yang kini hangat di Malaysia..
Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always

Alhamdulillah, ini juga berita gembira buat peminat dan juga semestinya suami Nurul Syuhada Nurul Ain, keran beliau telah berhijrah dgn menampilkan imej bertudung...Allahuakbar!!! mari kita review gambaryer..
Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always

Jom kiter review bbrapa artis wanita di Malaysia kini sudah mula melangkah untuk berhijrah dengan mengenakan tudung dan pakaian menutup aurat mereka...Alhamdulillah, mudah mudahan penghijrahan mereka ini berkekalan dan istiqomah krana Allah S.W.T. dan bukan nyer sekadar untuk publisiti..amin..


Labels: 3 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always

Mari kiter sama2 dengar apa yang dikatakan oleh ustaz azhar..dengar penjelasannya yer
Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always

Ingin tahu siapa dan ingin melihat poster jururawat perang dunia ke 2,..? mari kita jenguk Blogger Serius nie...
Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always


JOM koraaannggg...kiter ramaikan cnddates for this segment..jom follow dorang...dah ader 63org dah...
masih ader 37 lagi...cepat!!! kiter tambah kenalan beramai2...Salam Ukhuwah, jalinan ukhuwah fisabilillah...amin.

klik banner kat bwh yer..

myideakini.com


Labels: 7 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always

Assalamualaikum...pagi yg ceria.....kali ni nak citer pasal borang nikah plak..ini termasuk dlm prosedur nikah kat trgnu..sebenarnya yN dah lama ambil borang nikah nie..tak silap pertghan JULai hari tu..kebetulan lalu kat JHEAT, yN terus jer g ambil borang nie ngan byaran RM1...Oleh kerana yN nyer Groom org selngor, peg JHEAT bg borang just utk yN jer la..siap ada senarai yg perlu lagi utk memudahkan pgurusan yN.

list dokumen yg perlu
Bayaran Jurunikah tu tak silap la, termasuk byran utk kad nikah RM50..Pastu kat bawah ni borang nikah yN dan yN perlu isi apa yg patut...

pages 1
pages 2
pages 3
Beberapa haL yang berkaitan dengan dokumen sokongan telah yN siap sediakan dalam senarai ni. tinggal nak ambil tanda tangan wali, dan saksi2 yn jer..pas tu tunggu borang nikah dr abnje yN la..:)..baru bley submit ke JHEAT.




yN crEATioNs
smile always

JOM kiter BerBLogWaLking saMbiL meNamBah RakaN BloG

seGmeN JazZ
Mari pakat ramai2 kiter jOin bfoRe 12 Ogos 2012 dgn klik banner kat atas.

hehe..yN baru jer ada 55 followers..

yN nak Tag siaper ae...:-

Labels: 2 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always

ALhamdulillah, akhirnya yN dah jaLanKan ujiaN saRinGan HIV untuk Bakal peNganTiN...yN buat Last week, 01 Ogos 2012 di Klinik yang yN hightLigt kat sini.


MUla2 tu yN bayangkan ujian ni mcm kiter buat mdcal check, nak kena ambik darah sampai satu tiub inject tu...rupa2 nyer ala...mcm kiter nak test hemoglobin masa nak derma darah tu jer...just dorang staple jer jari yN...rasanyew cam gigit semut jer..

setitis jer


eHsan NeNek gOoGle


Tak saMpai 10 MiniT, dah siap Test nyew...resuLt, aLhmdulillah 1 line jer..(tidak ReaKtiF)...dah d letakkaN dLm samPuL yanG diGam keMas oleH peGawai kesiHatan.


muka depan sampul

belakang sampul
Maka,  Hanya tinggaL bbrapa step lg utk nak suBmit boraNg niKah to JHEAT ..Alhamdulillah....

yN crEATioNs
smile always

Nak tau tak kenapa yN give banner rayer khAs buat Pn. SheiLa..
Ini kerana yN daPat special kad raya from pn. SheiLa

muka Depan

isi Kandungan


ThanK yOu Pn. SheiLa...SeMoga UkhuWah kita BerKekaLAn...Amin...
SaLam AiduLfitri n Maaf ZahiR baTin..
JoM Pakat g  jeNguk Pn. SheiLa...


Labels: 0 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always


buat pn sheila 

Labels: 2 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 
yN crEATioNs
smile always

    SyaFiQa
 Ajos SofiAn
   Asmar
    RaFiQ
    LelaMaisara
    MaSya
       mis$cHocoLate
           ZafiRaZaRra
       Mrs VaLenTiNe
        IntANbERliAn
           Siti Rahmah
  reszman
   NursiMpLe
     kimi
          zatie
         Cioccolato WorLd
         Deary Ain
         Nor Atiqah Aisyah
          CikRonGoKs
          szumikaSakni
              Zul n Azizi
              MYideakini
      Hana Nabihah
           Ikhwan Suhaimi
               aisyah humaira'
              Azmila Mohd Kamil
              Suria Sulaiman
       iena_gie
      Syazatty
      cikmila
      Cik Chacha
      cikblueberry
      JeNnY_LieZa
    Nisa DeWi
  ZiEmA
     mia liYana  
         HaiRy
 Ros
 Nurul


KAt atAs nie SUmeeeerr foLLOwers yN..A diOManD thaNks to aLLs yang sudi Join Blog yN nie..Salam uKhuWah sumer...
Labels: 10 comments | Links to this post | edit post
Reactions: 

yN GbOOk