yN LoveLy BudDieS

yN crEATioNs
smile always

yN nak share satu cerita..Nie sebenarnya just untuk tatapan mr. anjew yN tersayang..kenangan kitew...:)

yN sekarang tengah buat preparation untuk yN punya weeding ceremony..banyak gak la benda nak kena cari...terutama persiapan majlis bertandan nanti..So, yN buat la trip ke KL to jalan TAR and MasjiD India untuk nak realisasikan segala persiapan..



yN bertolak dari terengganu jam 11 malam tau..sampai KL dalam kul 6pg jugak la sebab solat subuh kat highway..




DAh sampai, yN breakfast dulu..lepas tu yN buat la dates ngan mr. anjer yN..kitowang jumper kat jln masjid india....banyak gak la jubah2 kat sana yang cantik2...waaaaww..teruja yN..

contoh jubah yang macam gini pun ader...

Bunga Kerawang nyew cantik..

Jubah yang paling Atas tu yN suka..suka sgt..bukan suka pada cutting nyew, tp suka pada design nyew..sgt menarik..cuma yN suka bertudung menutupi bhgian dada...so, ada lebih baik kerawang, manik n labuci berada di bahagian pinggang dan ke bawah jubah...

Jubah secong ni plak, pada pandangan yN la, cantik kerawangnyew...cuma yN lebih suka jubah terbelah kat tengah2...

juBah 3

Jubah 4
tilik punyew tilik, dapat la cari jubah dan baju melayu untuk nikah kami... jubah tu lebih kurang macam kat atas ni la (jubah 3 n Jubah 4)...Baju melayu plak..macam kat gambar bawah nie... cuma warna putih, sama ngan warna jubah...kerawang pada colar, poket baju tu cantik...suka tengok..



Sekian untuk kali nie yer Mr. anjew...nak review baju sebenar, kena tunggu la...

Labels: , | edit post
Reactions: 
4 Responses
  1. ciksusu Says:

    wah..seronoknye shoping smpai jln tar ;)


  2. yN crEATioNs Says:

    ;)...
    tu laaa...ceronoookk..yer laa..sebab dpt jumper Mr.anje..cinta jarak jauh..kalu skali2 jumper tu, Ya Allah..nikmat nyer..


  3. mmg best shopping kat sana. baju2 mmg cantik


  4. yN crEATioNs Says:

    Tu laa..sekali pegi..rambang mata dibuatnyew..rasa cam sumer nak..
    selendang pun cantik2..murah la skit nak banding kat trgnu ni..kat sini harga satu selendang mencecah rm199 ke atas..kat sana mau rm70 bley dpt daa..


yN GbOOk