yN LoveLy BudDieS

yN crEATioNs
smile always


SapE NAk HandBouQuet SeuMpama Di Atas???

Jom Join..Contest Nie berganung kpd Luck korang sumer tau..
Owner nya, Shajaratul Design dan tarikh tutup penyertaan is end of June 2012. 
Sesiapa berminat nak masuk follow step kat bawah ni ya.


hadiahnya..sejambak brooch handbouqet

1. Like Page Shajaratul Design di FB (DONE)

2. Jadikan salah satu gambar bunga tgn kristal yg ada sebagai profile picture sehingga 30 June 2012.
sila ke album ni  di FB (DONE) http://www.facebook.com/media/set/set=a.451035564501.236122.116549019501&type=3

3. Sharekan post ini di wall korang atau kat blog korang..

4. Sila tinggalkan komen kowang di sini ( SHAJARATUL DESIGN)..
kowang nk komen ape2 pun boleh tau...tulis " done " pun boleyyy...

5. Kepada yg bertuah tu ( ikut cabutan no. komen ) akan diumumkan pada akhir Jun 2012.

Sangat Mudah & Senang Contest nie..JOM3!!!






Labels: | edit post
Reactions: 
0 Responses

yN GbOOk