yN LoveLy BudDieS

yN crEATioNs
smile always





HeLlo My buddies..

Nak tahu tak, ZFCC (http://zfcraftcorner.blogspot.com/) nak buat GIVEAWAY untuk menghargai sokongan yang telah pelanggan-pelanggan  or member2 mereka berikan selama ZFCC beroperasi...But just a small GIVEWAY....

Untuk 1st GIVEAWAY ini,  I'll be giving away  HANDMADE WEDDING GUESTBOOK to ONE lucky winner ...and  HANDMADE PHOTO FRAME to THREE lucky person as a consolation prize...

Wedding Guest Book ini ada 100 pages jew...
 Design dan theme color akan direka kemudian. 
Gambar kat atas tu just sample jer tau coz ZFCC akan designkan yang baru after dah ada pemenangnyer nanti...

Cara-Cara Nak menyertai...:-


1. Sesiapa jer boleh join giveaway nie...
2. Jadi FOLLOWER blog ZFCC or members page FB ZFCC
3. Buat satu post tentang  giveaway ini dekat  blog or wall facebook anda
4. Once dah buat post tu, please tinggalkan detail dekat ruangan comment 
- NAMA .....EMAIL ADDRESS.....POSTED LINK (URL blog or FB anda)

atau sila layari :-

....SeMoGa BerJaYa....

Labels: | edit post
Reactions: 
4 Responses
  1. ciksusu Says:

    hye ;)
    gutlak!!
    kte pon join jugak..hee
    bw n folow cni k ;)


  2. yN crEATioNs Says:

    gLuck to u 2...:)
    hehe..rasa nak join...
    santai jer sis..:)


  3. hai yN crEATioNs..tassyanatassya here..

    same..same kita merebut HANDMADE WEDDING GUESTBOOK tu yerk..
    selamat berjuang!

    datang sambil follow belog awak!


  4. yN crEATioNs Says:

    gLuck to u tassyanatassya...

    :)....join dis contest sama2 erk..:)..thanks to follow my blog..

    and 1's more, Salam Ukhuwah..
    take care to u..:)


yN GbOOk