yN LoveLy BudDieS

yN crEATioNs
smile always

JOM kiter BerBLogWaLking saMbiL meNamBah RakaN BloG

seGmeN JazZ
Mari pakat ramai2 kiter jOin bfoRe 12 Ogos 2012 dgn klik banner kat atas.

hehe..yN baru jer ada 55 followers..

yN nak Tag siaper ae...:-

Labels: | edit post
Reactions: 
2 Responses
  1. shida fik Says:

    yN..cm mne nk tmbh followers??
    shida bru lg dlm blogging ni..
    hrp yN dpt bg tunjuk ajar ye...


  2. yN crEATioNs Says:

    yN pun sbnrnyew baru jugak dlm berblog nie..first2 tu yN memang tak dew followers,...yN cuba gak utk mmberi comment pd blogger lain, but it still tak der follower lg..after 1st month, yN ternmpak ader cOntest..first cOntest yN jOin yg ZFCC punyer..start dr tu la, alhamdulillah smpai skrg, yN ada followers..dan bila dah der member tu, yN terus appreciate kat dorang, bg support skit2 (tak la every time)..lepas tu, yN selalu jer try join lain2 contest degn tujuan utk menambah knalan...yang pnting, yN tanam kan sikap 'jjgn sombong'..yN perlu bersikap ramah dan tak salah if yN cuba dulu utk bertegur, menjd follower dorang...alhamdulilah, lama2 nanti dorang.. akan nampak kiter n add kiter sbg member dorang tau..satu lg, bersikap ramah n tambah kenalan kat fb or twitter..post kan kat fb or twt stiap apa yg kita post kat blog kiter..

    apa yg penting, sentiasa ikhlas n be urself..senyum selalu..:)


yN GbOOk