yN LoveLy BudDieS

yN crEATioNs
smile always

ALhamdulillah, akhirnya yN dah jaLanKan ujiaN saRinGan HIV untuk Bakal peNganTiN...yN buat Last week, 01 Ogos 2012 di Klinik yang yN hightLigt kat sini.


MUla2 tu yN bayangkan ujian ni mcm kiter buat mdcal check, nak kena ambik darah sampai satu tiub inject tu...rupa2 nyer ala...mcm kiter nak test hemoglobin masa nak derma darah tu jer...just dorang staple jer jari yN...rasanyew cam gigit semut jer..

setitis jer


eHsan NeNek gOoGle


Tak saMpai 10 MiniT, dah siap Test nyew...resuLt, aLhmdulillah 1 line jer..(tidak ReaKtiF)...dah d letakkaN dLm samPuL yanG diGam keMas oleH peGawai kesiHatan.


muka depan sampul

belakang sampul
Maka,  Hanya tinggaL bbrapa step lg utk nak suBmit boraNg niKah to JHEAT ..Alhamdulillah....

Labels: , | edit post
Reactions: 
2 Responses
  1. sya paling tak suka nak cek darah yg main cucuk kat jari sakit..huhu


  2. yN crEATioNs Says:

    Mrs Velentine : :)..ooo ye kew..ni dsebabkan sistem saraf kat ujung jari adalah paling aktif, mudah rasa sakit..tp cikit jer..:)


yN GbOOk