yN LoveLy BudDieS

yN crEATioNs



Bahan-bahan untuk 1.5l 

2 1/2 cup          MARIGOLD HL Milk perisa coklat
2 1/2 cup          Nestle Coffemate Coffemate Powder
1 pek kecil        Biskut Oreo 

Cara-cara

Masukkan susu coklat dan coffeemate ke dlm blender dan blend sehingga 5 minit.    Masukkan 2-3 keping biskut oreo (dengan krim nya sekali) dan blend lagi hingga sebati. (Tak payah letak gula sbb biskut dah manis)

Masukkan dlm peti sejuk beku lebih kurang 2 jam atau sebelum membeku, keluarkan dan blend sekali lagi. Patah-patahkan biskut oreo selebihnya dan campurkan dalam aiskrim dan tabur sedikit untuk topping.

Masukkan dlm peti sejuk beku semalaman. Sedia untuk hidang bila-bila masa. 
Selamat mencuba.

:)

Labels: | edit post
2 Responses

  1. Anonymous Says:

    bestnyer...


yN GbOOk